Header-DigialeWerf-NL.png

Klaar om uw werf te digitaliseren ?

Klaar om uw werf
te digitaliseren ?

mannetje-stoom.png

Wij helpen uw bedrijf groeien door slimme digitalisering!

 

Ontdek onze " iPad-As-A-Service " diensten.

 

Een bouwplan waar voortdurend aan gesleuteld wordt, herhaaldelijke budgetoefeningen, timings die herbekeken worden, … Lijkt de opvolging van het bouwproces zo nu en dan op een administratieve werf? Dan is het misschien wel tijd om helemaal digitaal te gaan. Klaar voor de digitale transformatie van jouw werf?

Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Digitaal is het nieuwe normaal en het is aan de bouwsector om deze verandering te omarmen. Lab9 heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het digitaliseren van bedrijfsprocessen en kan je daarbij helpen.

 

Stel je voor: een projectdossier dat altijd up-to-date is. Alle informatie gecentraliseerd en beveiligd in de cloud. Perfecte communicatie tussen klant, werf, kantoor, architect. Geautomatiseerde werfverslagen, to-do lijsten, tijdsregistraties, …Lab9 heeft de nodige expertise en tools om jouw bouwtraject te vereenvoudigen en alle communicatie te centraliseren. Wij nemen al je IT zorgen uit handen, configureren, beveiligen en beheren je iPads via ons professioneel platform.

Een All-in-1 formule voor een maandelijkse minimale kost :

iPad-As-A-Service, onze mobiele totaalservice !

image-werfconstruct.png