mannetje-stoom

Wij helpen bouw- en installatiebedrijven groeien door slimme digitalisering!

 

Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Digitaal is het nieuwe normaal en het is aan de bouwsector om deze verandering te omarmen. Lab9 heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het digitaliseren van bedrijfsprocessen en kan je daarbij helpen.

 

Met DigitaleWerf.be heeft Lab9 een samenwerking opgebouwd met heel wat nationale en regionale federaties en instellingen van de bouw- en installatie sector. Hieronder vindt u dan ook de voornaamste partners waarmee wij de sector benaderen.

Hebt u een applicatie, service, product, IoT-, VR-, AI-, AR- oplossing aan te bieden aan de bouw- en installatiesector ?

 

Wij kunnen ook uw oplossing opnemen in onze appstore en overzicht.


Contacteer ons dan zeker om de samenwerking te bespreken. Wij kunnen u zeker helpen. 

 

ArchiSnapper

 

Maakt u nog opleveringen, werfverslagen, veiligheidsverslagen, inspecties, ... in Word of Excel? Tijd tekort voor het uitschrijven van werfverslagen en opleververslagen?

 

Meer dan 5.000 Architecten, Ingenieurs, Aannemers en VC's gebruiken ArchiSnapper.

 

Voor bouw- en installatiebedrijven, projectontwikkelaars, architecten, ingenieurs, VCs die hun tijd belangrijk vinden.


ArchiSnapper is een eenvoudige app voor werfverslagen, veiligheidsverslagen en opleveringen die u uren tijd en stress bespaart.

 

ArchiSnapper-Logo-Big
Teamleader-reseller
Home_New

 

NIEUW !!!     Teamleader.eu : Dé Digitale Werkbon App !!!

 

Lab9 is Premium Partner van Teamleader. 

 

Voor wie z'n handen liever uit de mouwen steekt dan in de papierberg.

 

Vergelijk Teamleader gerust met het solide fundament waarop jij kan bouwen: wij vereenvoudigen je administratie, of je nu op kantoor werkt, op verplaatsing, of bij je klant.

 

Digitaliseer uw werkbonnen en facturen met Teamleader. Ook je agenda ondergaat de nodige renovatie zodat die er straks weer glashelder én up-to-date bij ligt.

 

Lab9 biedt u voortaan de volledige service : advies, software, installatie, opstart-begeleiding, opleiding, support en iPad-As-A-Service

 

Bouwunie: De sectororganisatie in de bouw voor 8.000 bouwbedrijven
 

Iedere dag leveren zelfstandigen en kmo-bouwbedrijven de beste kwaliteit af. Maar ze worstelen met administratieve rompslomp en oneerlijke concurrentie. Ze zijn akkoord met duidelijke spelregels, maar dan wel voor iedereen. Bouwunie beschermt samen met Unizo de rechten en de belangen van het kmo-bouwbedrijf en de zelfstandige. Met dossierkennis en overtuigingskracht. De stem van het bouwbedrijf, van de Dorpstraat tot in de Wetstraat. 

bouwunie_color
Cebeo-logo

CEBEO - MARKTLEIDER DANKZIJ
SERVICE EN KLANTENNABIJHEID


Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door organische groei en acquisities.

 

Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties. Sinds april 2008 staat Alexander Dewulf als CEO aan het hoofd van het directiecomité.

NAV - Netwerk Architecten Vlaanderen

 

Netwerk Architecten Vlaanderen is een netwerkorganisatie voor architecten met bijna 3.000 aangesloten kantoren. Zij vertegenwoordigen samen meer dan 5.500 leden. Daarmee is NAV de meest representatieve organisatie voor architecten in Vlaanderen, Brussel en België. NAV is aangesloten bij de Federatie Vrije Beroepen en UNIZO, organisator van de Renovatiedag en Mijn Thuis Op Maat en initiatiefnemer van Zoekeenarchitect.be, Energiebewustontwerpen.be en de lerende netwerken Atelier CirculairBIMplantationSchaalvergroting en Ondernemersatelier.

 

nav-logo
Robaws_Logo_Baseline_Wit_Blauw

ROBAWS - ERP SOFTWARE VOOR DE BOUW

 

ROBAWS werd gecreëerd voor bouwprofessionals die niet veel tijd wensen te spenderen aan de opstart van nieuwe software. Een eenvoudige en intuÏtieve omgeving zorgt hiervoor. Je stelt zelf de ideale administratietool samen door het kiezen uit het breed assortiment van functionaliteiten. Als resultaat ontstaat een omgeving die volledig is afgestemd op de bedrijfsbehoeften van elke bouwonderneming. 

 

De professionalisering van je bedrijf is een grote troef. Het sturen van visueel aantrekkelijke offertes waarbij je zelf de opmaak beheert, door onder andere het toevoegen van foto’s en tussentitels, zijn daar een goed voorbeeld van. Ook professionelere samenwerking onder collega’s wordt gestimuleerd. Communicatie wordt beter bijgehouden in klantenfiches, papieruitwisseling wordt vermeden door mobiele werkbons en bedrijfsleiders krijgen een beter inzicht op bedrijfsresultaten door overzichtelijke analysetools.

 

Ook partner worden ?

Ook partner worden ?