mannetje-stoom

Oa. deze klanten waren u reeds voor!

 


Elk bedrijf bepaalt zelf zijn strategie om ook de stap naar digitale en mobiele transformatie te zetten. De federaties van de architect-, bouw- en installatiesector hebben sinds 2017 de digitalisering en de voordelen naar voor gebracht. Ondertussen hebben heel wat bedrijven de technologische mogelijkheden en hun efficiëntie ontdekt, door de invoering van mobiele devices en cloud oplossingen.

Wij willen u dan ook graag hierbij van dichtbij begeleiden.

 

Contacteer ons dan zeker om de samenwerking te bespreken. 

 

Matexi - Waregem: 

 

Op naar een mobiele werf - Matexi digitaliseert haar projectleiders met de Lab9 iPad-As-A-Service

 

Bij Matexi zoeken we naar gepaste oplossingen om ons werk eenvoudig en efficiënt te maken. Zo zijn we begin 2018 gestart met het digitaliseren van enkele cruciale workflows binnen het constructie domein. Ons team van projectleiders neemt voortaan de iPad bij de hand om to-do's en controles op de werven te centraliseren. Aan de hand van gestandaardiseerde formulieren worden on-site de controles gestructureerd uitgevoerd en worden opleveringsverslagen voorbereid. Alle taken en to do’s duiden wij aan op het plan van de woning en automatisch wordt het werfverslag verstuurd naar onze onderaannemers om de werken uit te voeren volgens de juiste instructies.

 

Ook volgende fases in ons traject richting een mobiele en digitale werf worden momenteel uitgewerkt. Zo voorzien we op termijn onze projectleiders van een digitale werkmap zodat ze plannen, documenten en rapporten steeds ter beschikking hebben. Zo helpen we hen én vooral ook onze klanten vooruit! That’s what we work for…

matexi
Dumobil

Dumobil - Tielt:

 

UW DROOMWONING, ONZE AMBITIE.

 

Een woning, zeker als het nieuwbouw betreft, wordt tot in de kleinste details volgens uw wensen en verwachtingen gebouwd. Dat is natuurlijk niet evident en vraagt een erg persoonlijke aanpak. Die mag u bij Dumobil verwachten. We dompelen ons helemaal onder in uw levenstijl en toetsen het ontwerp zoals u het ziet aan onze expertise. Bovendien werken we steeds volgens uw budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Ons project met de iPad-As-A-Service startte in Januari 2019 om werfopvolging te automatiseren via de Aproplan app. Voor onze appartementsprojecten winnen we hiermee heel wat efficiëntie en structurele opvolging. Voor onze woningbouw gaan we voortaal met de Notities app aan de slag om foto’s, schetsen en opmerkingen duidelijk en snel te communiceren. DigitaleWerf.be - solution by Lab9 - helpt ons bij de

Lammertyn - Ardooie:

 

Firma Lammertyn gaat mobiel met de iPad en Snagstream.

 

Firma Lammertyn is al meer dan 25 jaar een familiebedrijf  gespecialiseerd in balustrades.  In de beginjaren vervaardigde  Roger Lammertyn vooral siersmederij balustrades.  Het bedrijf, intussen  uitgebouwd door  Krist Lammertyn en echtgenote Saskia tot een dynamische KMO,  heeft  een twintigtal medewerkers dat  hoofdzakelijk aluminium  balustrades produceert  voor de professionele markt. De montage op werf gebeurt ook met eigen plaatsers.

Lammertyn beeld
TienseSuiker3

Tiense Suikerraffinaderij - Tienen:

 

De Tiense Suikerraffinaderij N.V. is een Belgisch voedingsbedrijf dat sinds 1836 bestaat, en dat sindsdien op voortdurende wijze kwalitatieve producten op basis van suiker op de markt heeft gebracht. De meeste suikers van het bedrijf worden uit lokale suikerbieten gewonnen. Zijn activiteit betrekt bovendien naast 600 werknemers ook partners, planters, consumenten en klanten en wil duurzaam met mens en milieu in de buurt van 8 verschillende vestigingen omgaan. Het moederbedrijf Südzucker is marktleider in de traditionele suikernijverheid.

 

Voortaan wordt de FAVV kwaliteitscontrole uitgevoerd met behulp van 2 iPads en een zelfgemaakte App. DigitaleWerf.be - solution by Lab9 verzorgt het beheer en beveiliging van de iPads-As-A-Service.

 

Na een piloot fase willen we dit project uitrollen in onze 5 fabrieken en mogelijks in andere productie locaties van de holdingmaatschappij.

VT Technieken - Ninove:

 

VT Technieken digitaliseert met de iPad

 

VT Technieken is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen.

 

Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties.

 

Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 

Voortaan wordt de iPad hun tool om de administratie en communicatie te stroomlijnen. Ze starten met 5 iPad mini’s die beheerd, beveiligd en verzekerd worden door DigitaleWerf.be - solution by Lab9.

VTTechnieken

Ook klant worden ?

Ook klant worden ?