Wappy_Woordmerk_Wit

Wappy maakt komaf met papieren werkbons door uren en materiaal digitaal te laten registreren op de werf.

Tussen 5 à €18 per maand per user

Wappy

wappy.io

Wappy maakt komaf met papieren werkbons door uren en materiaal digitaal te laten registreren op de werf. Geen gedoe met duizenden functionaliteiten en eindeloze opleidingen, Wappy is de meeste gemakkelijke werkbon-app. Even eenvoudig zoals het gebruik van Whatsapp en het gaat sneller dan op een blaadje papier. Een perfecte fit voor elke onderneming die graag snel en efficiënt werkt.

 

U kent wellicht deze situatie: op verplaatsing worden uren en materiaal ingevuld op een blad papier, tussen de verplaatsing en kantoor gaat de papieren werkbon soms verloren, de werkbon is onleesbaar of het overtypen op uw PC brengt heel wat tijd met zich mee. Door dit proces te digitaliseren komt de werkbon rechtstreeks in uw administratiepakket, is de informatie meteen correct en stuurt u zelf binnen de dag nog een factuur op.

 

5 stappen

 

Een werkbon aanmaken in Wappy gaat via 5 eenvoudige stappen:

 

  1. Wissel de dagplanning, informatie, documenten zoals technische fiches en contactgegevens digitaal uit via de app. Start het navigeren naar locatie via de GPS verbinding. U heeft alle nodige info bij de hand. 
  2. Registreer de uren via de start- en stopknop.
  3. Selecteer het verbruikte materiaal.
  4. Klaar? Laat de werkbon digitaal aftekenen om discussies te vermijden…
  5. … en verstuur naar uw administratiesoftware!

 

Koppeling met administratiesoftware

 

Wappy koppelt met uw administratiesoftware. Bij het versturen van de werkbon vanuit Wappy bent u klaar om de verdere administratie van de werkbon af te handelen. Door de directe digitale uitwisseling wint u veel tijd en is er geen kans meer op fouten bij facturatie. Bovendien krijgt u door ingegeven prestaties beter bij te houden meer inzicht in al uw projecten en dat is een enorme troef!

 

Gratis proefversie

 

Om u te laten kennismaken met de voordelen biedt Wappy één maand een gratis proefversie aan. Zo krijgt u ruim de tijd om alle functionaliteiten en hun voordelen te ontdekken. Om uw proefversie aan te vragen surft u naar www.wappy.io