Pro4all Logo

Pro4All - Dé bouwoplossing in de cloud - nu ook in België.

11/07/2019 - Hans Tjolle

Lab9 wordt Premium Partner van Pro4All - dé totaal-oplossing voor de digitalisatie uw bouw- of installatiebedrijf.

 

Lab9 biedt u voortaan exclusief hun volledige services aan: professioneel advies, software, installatie, opstart-begeleiding, opleiding, support, iPad-As-A-Service en volledige IT Services.

 

Pro4all is een Nederlands bedrijf dat al bijna 20 jaar actief om het werk van de bouwers makkelijker en een beetje leuker te maken. Het bouwen is volgens ons nog niet makkelijk genoeg. Er is veel tijdsdruk en het tekort aan personeel is groot. Daardoor zijn de faalkosten vooral in de uitvoerende fase nog steeds ontzettend hoog. Door slimme oplossingen willen wij deze actuele problemen opvangen en daarmee de faalkosten laag houden en winstmarges vergroten. 

 

In de bouw is samenwerken van cruciaal belang. Zelfs waar de intenties goed zijn, liggen fouten op de loer. Fouten die veel geld kosten. Wij denken dat we de samenwerking kunnen verbeteren, door platformen te faciliteren voor duidelijke communicatie (Docstream en Bimstream), het glashelder in kaart brengen van problemen en de kwaliteit (Snagstream) en het maken van strakke planningen (Leanstream). Daardoor groeit het vertrouwen in elkaar en wordt het bouwen een stuk makkelijker. 

 

Door écht, project-onafhankelijk, met elkaar samen te werken, wordt er veel geld bespaard om gezamenlijk te investeren en innoveren. Dan kun je pas samen de bouw en de digitalisering naar een hoger niveau tillen. Zo wordt de bouw een dynamische plek, waar alle informatie altijd voor iedereen beschikbaar is en waar iedereen op elkaar kan vertrouwen.

 

Wie is Pro4All ?

 

 

Wat is Snagstream ?

 

 

Wat is DocStream ?

 

Reacties