Vijf van onze beste klanten even in de bloemetjes zetten

03/04/2019 - Eveline Van Landeghem

Het is lente en de bloemen staan in bloei. Ook wij, bij de Digitale Werf, zetten daarom graag even vijf van onze beste klanten in de bloemetjes. Dit zijn ze:

Matexi
Matexi digitaliseert hun projectleiders voortaan met iPads van Lab9. Na het digitaliseren van hun workflow, heeft het voortaan als doel hun volledige communicatie, hun to do’s en de controles op de werf te digitaliseren. Door gebruik te maken van de iPads kan Matexi controles en analyses gestructureerd uitvoeren. Ondertussen zijn er bij Matexi 32 iPads in gebruik om alles te centraliseren.
Dumobil
Dumobil maakt gebruik van iPads om de werfopvolging te automatiseren. Dit zorgt voor een sneller werfopvolging waardoor uw nieuwbouw woning bij Dumobil in goede handen is. Dumobil ging in januari met dit project van start en kocht toen zes iPads bij Lab9.
VT Technieken
VT Technieken is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Het maakt sinds kort gebruik van vijf iPad mini’s om hun administratie en communicatie te stroomlijnen. Op die manier kunnen ze hun klanten een kwalitatieve en snelle afwerking bieden, gecombineerd met een professionele dienst na verkoop.
Claeys Architecten
Claeys Architectenbureau biedt de klant een eerlijke en tijdloze architectuur aan. Creativiteit, inzicht en ervaring gaan hand in hand met een grote zorg voor het detail. Om deze kwaliteit te garanderen maakt het gebruik van vier iPad Pro en de Apple Pencil van Lab9.
Lammertyn
Lammertyn is een familiebedrijf gespecialiseerd in balustrades geproduceerd voor de professionele markt. Het bedrijf maakt gebruik van vijf iPads om de opvolging van hun werven te optimaliseren.

Reacties