Waar kan u de DigitaleWerf.be in mei terugvinden?

25/04/2019 - Eveline Van Landeghem

Ook in mei heeft de DigitaleWerf.be veel in petto. Deze maand trekt de DigitaleWerf.be naar verschillende evenementen in onder andere Gent en Brussel.

 

App2date
Op 14 mei 2019 zijn we aanwezig op app2date in 3Square in Gent. Dit evenement is georganiseerd door Geodynamics en biedt u tal van tips om het dagelijkse leven van een bouwprofessional makkelijker te maken. Een iPad met de juiste applicaties maakt uw dag efficiënter en productiever. Het evenement is bovendien volledig gratis.
Work Smarter by Teamleader
Enkele dagen later is het aan Teamleader die ons met hun evenement ‘Work Smarter’ op 16 mei 2019 in Expo Gent zal ontvangen. Work Smarter is een event met het doel uw organisatie naar een hoger niveau te tillen, ‘Work like a pro’. Het evenement leert en inspireert professioneler, efficiënter en effectiever tewerk te gaan. Daarnaast biedt Teamleader op dit event niet enkel interessante keynotes maar ook tal van sprekers die hun eigen ervaringen delen. Kortom na dit evenement gaat u vol tips, tricks en inspiratie terug naar huis.
Your convenience, our commitment - Cebeo
Vervolgens zijn we welkom op Cebeo Technologie 2019 in de Expo in Brussel op 21-23 mei 2019. Cebeo wil met het evenement ‘Your Convenience, Our Commitment’ duidelijk maken dat Cebeo zich volledig inzet om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Op dit evenement is digitalisering een rode draad, de service die Cebeo aanbiedt, wordt dan ook als maar digitaler.

 

Reacties