App Plenion

installatie-, service- en bouwsoftware, planning, prestaties, vorderingsstaten.

Start: €105/maand

Advanced: €140/maand

Mobile: €28/maand

Plenion24/7

Plenion

ERP software (ook in de cloud) voor installatie- en bouwbedrijven

 

Plenion biedt reeds jaren oplossingen voor installatie-, service- en bouwbedrijven. Wij zijn een onafhankelijke software partner los van wereldspelers. Een KMO voor de KMO. tie

 

U wenst de planning en prestaties van uw medewerkers bij de uitvoering van uw gecalculeerde project opvolgen. Daarnaast voert u regelmatig enkele grotere projecten uit waarbij u dient te factureren op basis van vorderingsstaten. Een groter volume van inkomende facturen vragen een correcte opvolging en betaling (SEPA). Deze functies bovenop de startersmodule geven u een uiterst krachtige tool om uw bedrijf gecontroleerd te laten verder groeien.

 

Plenion communiceert ook makkelijk met de volgende door u vertrouwde applicaties of programma’s: Exact, Octopus, Winbooks, Geodynamics, ArchiSnapper, Mailchimp, Teamleader, FitDoc, en nog veel meer. 

 

Volledig ERP software-pakket voor het beheer van uw bouw-, installatie- of servicebedrijf, met een doordachte koppeling naar leveranciers (via API) voor altijd up-to date product en prijsinformatie. Mobile App voor oa. Voorraad- en materiaalbeheer op de werf.

 

Gekoppelde Plenion APP’s voor CRM, Warehousing,  Fieldservice, Werfinformatie.