Trimble-Connect-AppIcon

Samenwerkingsplatform met BIM ondersteuning

Personal: Gratis

Business: $10/maand/gebruiker

Enterprise: Contact opnemen met Trimble Inc

Trimble Connect Mobile App

Trimble Inc.

Trimble is een project samenwerkingsplatform gebouwd voor de bouwsector. Project verantwoordelijken kunnen eenvoudig de nieuwste projectdocumenten, foto’s, tekeningen en 3D-modellen delen, feedback geven en beheren via de cloud in de ontwerp-, bouw- en exploitatiefase van het project. Deze informatie is zowel beschikbaar in een desktop-, web- of mobiele omgeving, afhankelijk van de rol of taken van de gebruikers in een project. 

 

Trimble Connect Mobile App is eenvoudig te gebruiken en speciaal ontworpen voor professionals die werkzaam zijn op de werf. De applicatie is ontworpen om met één klik toegang te krijgen tot de specifieke info die nodig is om een taak of opdracht uit te voeren die door de backoffice zijn toegevoegd met Trimble Connect. 

 

Project informatie en bestanden kunnen lokaal worden opgeslagen in de mobiele applicatie voor offline gebruik, de applicatie kan met andere woorden perfect gebruikt worden op een locatie waar geen internetconnectie is. Alle nieuwe taken (todo’s) kunnen offline aangemaakt of aangepast worden en vervolgens worden gesynchroniseerd met de cloud zodra er terug internetconnectie is. 

 

Een belangrijk kenmerk van de Trimble Connect Mobile App is de krachtige 3D-modelviewer. Grote, complexe gedetailleerde bouwmodellen die zijn gemaakt in verschillende BIM toepassingen in meerdere formaten (IFC, SKP, RVT, DWG, etc.) kunnen snel worden geladen, overlapt en eenvoudig worden doorgeladen in een eenvoudige, intuïtieve interface. 

 

Om deze app te gebruiken heb je een Trimble Connect account nodig