TranckAndTrace

Track & Trace van werknemers en matirieel

Op aanvraag

 

 

Track and Trace

RAM Mobile Data

RAM Track-And-Trace van RAM Mobile Data

 

 

Track-and-trace app geeft altijd en overal inzicht in de buitendienst

 

track-and-trace app
Track-and-trace beschikt over een eigen app voor het gebruik op smartphones en tablets. De app is beschikbaar voor zowel iOS, Android als Windows Phone (via een web-app). Met de app kunt u uw wagenpark volgen op de kaart, stop rapporten raadplegen en/of de Privé/ Zakelijk/ Woon-werk (P/Z/W) schakelaar bedienen. Dit kan alleen wanneer u reeds gebruikt maakt van onze track-and-trace dienstverlening.

 

Kaart

Via onze track-and-trace app heeft u mobiel en realtime zicht op uw wagenpark. U ziet waar een bepaald voertuig of uw gehele wagenpark zich bevindt en of ze al dan niet rijden. U kunt mobiel adressen opzoeken en efficiënt zien wie op dat moment het dichtstbij een bepaalde locatie is. Deze functies zijn beschikbaar voor één of meerdere vloten.

 

Rapport

Wanneer u snel wilt weten welke stops een voertuig reeds gedaan heeft op een dag, kunt u dit via deze app middels een stop rapport efficiënt opvragen. Zo kunt u dus ook mobiel zien of één van uw medewerkers die dag al wel of niet bij een bepaalde klant geweest is.

 Privé / zakelijk / woon-werk schakelaar

Mobiel de status van je voertuig in privé/ zakelijke of woon-werk status zetten. Een schakelaar in de wagen wordt op die manier overbodig. Waar u ook bent, u kunt te allen tijde de status van de rit van uw voertuig wijzigen van privé naar zakelijk of woon-werk voor een correcte kilometer- en tijdregistratie.