Bosch icon

Tool voor opmeten van lijnen en oppervlaktes via Augmented Reality technologie, AR, beperkte projectopvolging

Gratis

 

 

Bosch Toolbox

Bosch

Voor de professionele vakman! De BOSCH TOOLBOX is een nieuwe en innovatieve verzameling digitale tools voor de vakman en andere professionals. Download de digitale toolbox nu, helemaal gratis zonder advertenties.

Bosch Toolbox is bestemd voor professionals in de bouw, elektrotechniek, tuin- en landschapsarchitectuur, industrie, metaalbewerking, sanitair-, cv- en aircotechniek of timmer- en metselsector. Deze is ontworpen om het dagelijks werk voor professionals nog efficiënter te maken.

Met de app kun je projectduur, reistijden, klussen en gebruikte materialen voor projecten bijhouden en berekenen en memo's opstellen met het rapportageformulier. Je kunt afstand en lengte van objecten voor je projecten meten met behulp van de meetcamera. Je kunt gebruikmaken van de eenhedenconverter om tijdens je dagelijks werk meer dan 50 eenheden om te zetten. Als fantastisch extraatje ontvang je actie-aanbiedingen voor professionele Bosch gereedschappen met Bonus Bang in de app voor de vakman. Je kunt in de app ook je Bosch Blauw elektrisch gereedschap en meetgereedschap registreren voor de gratis 3 jaar garantie; een reparatie-aanvraag sturen of de dichtstbijzijnde Bosch dealer of service vinden.